Rabobonden_logo_wit

Rabobonden

Wij zijn de RaboBonden, een initiatief van vakbonden De Unie, CNV en FNV. Ons doel: een Rabobank die ook voor medewerkers een echte coöperatie is. Zie ons als je zaakwaarnemer, advocaat en sparring-partner. Samen halen we alles uit de kast voor goede arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden. Wij werken intensief samen aan de belangen van alle Rabo-collega’s.

Lid zijn van een vakbond is helemaal van deze tijd

Medewerkers van de Rabobank hebben het goed; hun arbeidsvoorwaarden zijn prima, dus wat kunnen vakbonden nog voor je betekenen? Gezamenlijk jouw belangen behartigen! Zo zeker is je vaste contract tegenwoordig niet meer, en ook als je nog even blijft werken, zijn je arbeidsvoorwaarden niet in beton gegoten. Er wordt veel van je verwacht met de vele veranderingen en een klantbeleving die steeds beter moet.

Daarom zorgen wij als Rabobonden ervoor dat je arbeidsvoorwaarden daarop aansluiten in een goede cao, dat je pensioen goed geregeld is, maar adviseren ook over de ontwikkeling van je talent en over scholing. We doen dit allemaal omdat we de Rabobank graag blijven zien als een coöperatieve bank, die haar coöperatieve beginselen toepast op klanten, hun omgeving en ook op de medewerkers.

Steun je ons? Dan steunen wij jou!

Word lid van één van de vakbonden!

Meld je hier direct aan.