Rabobonden_logo_wit

Lid worden

Ben je benieuwd geworden naar waar de verschillende vakbonden van de Rabobank precies voor staan en wil je graag lid worden om jouw stem te laten horen? Lees hier verder over hoe we er ook voor jou kunnen zijn.

FNV Finance

Als FNV-lid sta je niet alleen. Alle leden samen, maken de vakbond. Wij komen op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Zo helpen wij je in alle fases van jouw loopbaan; van bijbaan tot aan je pensioen en verder. Ook wanneer je (tijdelijk) niet werkt.
‘Wij zijn strijdbaar voor Gewoon Goed Werk. Nu, voor iedereen en overal!’
Bob Bolte, RaboBonden bestuurder vanuit FNV Finance

De Unie

Je loopbaan kan altijd een onverwachte wending nemen. Als je gezondheid niet meewerkt, regels en wetten tegenzitten of je werkgever een vervelend besluit neemt. Zo’n verandering kan ingrijpende gevolgen hebben. Juist dán is het fijn om iemand achter je te hebben staan.
‘We kennen alle wegen naar het beste onderhandelingsresultaat. De kracht van het argument is voor ons belangrijker dan de krachtmeting.’
Inge de Vries, RaboBonden bestuurder vanuit De Unie

CNV Vakmensen

CNV Vakmensen komt samen met jou op voor belangen als het gaat om werk en inkomen. We doen dit in elke fase van je leven: of je nu een opleiding volgt, werkt, werk zoekt of van je pensioen geniet. Bovendien heb je bij CNV Vakmensen een vakbondslidmaatschap en rechtshulp in één en nog vele andere voordelen.
‘Wij geloven dat we met samenwerking verder komen dan met tegenwerking. Bovendien bereiken we met realistische belangenbehartiging de beste resultaten.’
Robert Wonnink, RaboBonden bestuurder vanuit CNV