Rabobonden_logo_wit

Podcast

Bondig Podcast met David Hulsenbek

David Hulsenbek is de HR directeur van Keylane, een bedrijf in software as a service. Hoe houdt hij binnen zijn organisatie medewerkers betrokken? En hoe houden zij de werk / privé balans in evenwicht?

Bondig: De vakbondsbestuurders over het pensioen en sociaal plan-akkoord

In deze podcast spreken we met de bestuurders van de Rabobonden over de afspraken rondom de pensioenregeling en het sociaal plan voor 2021/2022.

Bondig: dé thuiswerkpodcast #5 Jurg en Ton

Wel of niet pak aan voor de webcam? Wel of niet vliegen voor een eendaagse meeting in het buitenland na de coronacrisis? En waar morgen we ondanks de crisis dankbaar voor zijn? Dat zijn vragen die aan bod komen in deze vijfde aflevering van ‘Bondig’, waarin we spreken met Rabobank medewerkers Jurg van der Vlies en Ton Versteeg.

Bondig: dé thuiswerkpodcast #4 Carla en Hermen

In deze vierde aflevering van de podcastserie ‘Bondig’ spreken we met Rabobank medewerkers Hermen Brokelman en Carla Sikkens. Wat Hermen betreft wordt thuiswerken ‘het nieuwe normaal’ en mag de Rabobank daarin koploper worden in Nederland. Carla heeft hier nog wel wat vraagtekens bij.

Bondig: dé thuiswerkpodcast #3 Inge en Eric

Thuiswerken terwijl je hele dagen omringd bent door je kroost, hoe gaat dat? Of andersom; als je zelf geen kinderen hebt, maar die van je collega’s wandelen om de haverklap het beeld in. De RaboBonden vragen het aan medewerkers van de Rabobank in de podcastserie ‘Bondig’. In deze derde aflevering spreken we met Inge Bronger en Eric Kusters.

Bondig: dé thuiswerkpodcast #2 Jos en Mark

Thuiswerken lijkt het nieuwe normaal te worden nu de maatregelen weer verlengd zijn. Maar hoe bevalt dat? De RaboBonden vragen het aan medewerkers van de Rabobank in de podcastserie ‘Bondig’. In deze tweede aflevering spreken we met Jos Lugten en Mark Herlaar.