Rabobonden_logo_wit

Online lezing over werkdruk met bestsellerauteur Aukje Nauta

Op dinsdag 6 december om 19:30 geeft bestsellerauteur en organisatieadviseur Aukje Nauta een online lezing over werkdruk exclusief voor Rabobank medewerkers.

Schrijf je nu in via: https://forms.gle/a7yH6QfiTfkugwsP6

Meer informatie over de lezing

Wie zich schaamt maakt zich klein. Verstopt zichzelf. Wijst in wezen zichzelf af. Schaamte staat in de weg van authenticiteit en van nieuwe dingen uitproberen, waarmee mensen van waarde kunnen zijn voor anderen. Of dat nu klanten, de organisatie of vrienden en familie zijn. Hoe kunnen mensen en organisaties schaamte transformeren tot krachtbron voor schaamteloos leven en werken?

Tijdens de lezing ‘De leukste gesprekken zijn schaamtevrij’ laat bijzonder hoogleraar Aukje Nauta zien dat we allemaal schaamte ervaren en waarom het belangrijk is om schaamte te leren herkennen en uiten. Dat doet ze met een mix van wetenschappelijk onderzoek, pijnlijk herkenbare, alledaagse voorbeelden op en buiten de werkvloer, persoonlijke onthullingen en praktische oefeningen. Waardoor je na afloop je schaamte als krachtbron kunt omarmen en je gewapend met praktische handvatten nog beter open en eerlijke gesprekken kunt voeren met collega’s. Waardoor permanente groei en ontwikkeling in de organisatie gestimuleerd en onderlinge verbondenheid vergroot wordt.

De lezing duurt ongeveer een uur. Hierna gaan de bestuurders van de drie vakbonden (CNV, FNV en De Unie) met de aanwezigen in gesprek over het thema ‘werkdruk’.

Steun je ons? Dan steunen wij jou!

Word lid van één van de vakbonden!

Meld je hier direct aan.