De Unie Loopbaancheck

Rust in je hoofd

Een goede loopbaancheck levert altijd waardevolle inzichten op. Want vroeg of laat komt het moment dat je verder wilt in je carrière. Of moet. Binnen of buiten de bank. René Buuron deed de loopbaancheck van De Unie en veranderde daarna intern van functie.

Onzeker vooruitzicht

‘Onze ouders tekenden hun pensioen al af op hun eerste werkdag’, vertelt senior career coach Caroline Hulshoff van De Unie over de loopbaancheck van De Unie. ‘En nu heb je drie, vier, vijf jaar een baan en dan weet je niet wat de vooruitzichten zijn, zeker ook in de financiële sector.’

Coach geeft rust

René Buuron, specialist intensieve begeleiding bij Rabobank Nederland, schrok behoorlijk toen hij actief mobiel mobiel werd. ‘Dat was voor mij het moment om een loopbaancheck te gaan doen. Caroline’s begeleiding heeft de rust in mijn hoofd teruggebracht.’ René vond een nieuwe baan, hij gaat een aantal banken in Zuid-Brabant adviseren voor het begeleiden van bedrijven die het lastiger hebben.

Onbewust zijn de antwoorden er al

‘René heeft geen hele grote stap gemaakt, is ook niet weggegaan bij de Rabobank, maar heeft wel het nodige onderzoek gedaan om die keuze bewust te maken’, vertelt coach Caroline Hulshoff. ‘Je moet uiteindelijk zelf de antwoorden geven op de vragen die in je leven tegenkomt, en op het moment dat je praat geef je die antwoorden eigenlijk vanzelf. Die zitten onbewust al in je, en komen eruit in een loopbaancheck.’

Wat ga je doen tijdens de loopbaancheck? 

Waarom een loopbaanscan van De Unie?

  • De coaches werken op een informele, inspirerende en betrokken manier, waarbij ze goed de aansluiting zoeken bij jouw ervaring en belevingswereld, in aanpak en werkvormen.
  • De coaches brengen een brede expertise en ervaring op het gebied van loopbaanontwikkeling, boeken resultaten en hebben ervaring binnen diverse organisaties.
  • Het gaat erom welke functie bij jou past en niet of jij in een functie past.
  • De coaches gebruiken graag je eigen ideeën om te kijken of ze zijn in te passen in het traject. Flexibiliteit en maatwerk maakt programma’s namelijk sterk, uniek en houdt ze actueel en relevant.
  • De coaches streven ernaar dat jij je netwerk kunt verbreden, ook buiten de Rabobank.

Vragen over de loopbaancheck van De Unie? Aarzel niet en mail Henk of bel 0345851861

Henk_Blog

Meteen inschrijven voor de loopbaancheck? Ga dan naar de website van De Unie

 

Benieuwd naar de andere loopbaanchecks die je via de RaboBonden kunt doen? Bekijk hier de video’s en verhalen van de FNV Loopbaancheck en de Loopbaancheck van CNV.