Onderhandel mee via WhatsApp!

RaboBonden_Whatsapp campagne_1200x620px

Het gaat erom spannen de komende maanden: de bestuurders van de RaboBonden gaan vanaf 17 maart onderhandelen met de Rabobank over een sociaal plan en de cao voor 2017 en daarna. Daarom willen we graag vaker met je overleggen. Via onze blog, Facebook en LinkedIn krijgen we al regelmatig feedback, maar nu gaan we ook je mening peilen via WhatsApp.

Aanmelden kan nu

Collega’s van de Rabobank die mee willen denken over hun eigen cao of sociaal plan, kunnen zich aanmelden om mee te onderhandelen via WhatsApp. We stellen je dan een paar keer per week een actuele vraag.

Hoe werkt het?

 1. Voeg ons nummer 06-83909780 toe aan je contactpersonen
  2. Ga naar WhatsApp en stuur ‘RaboBonden AAN’ naar ons nummer

Wanneer gaan de RaboBonden beginnen met input verzamelen? 

 • Op maandag 14 maart sturen we je een eerste bericht! Voor die tijd ontvangen jullie van ons geen berichten.
 • De onderhandelingen vinden plaats in de periode van maart tot mei dit jaar. Alleen in die maanden ontvang je van ons berichten.

Dit moet je nog weten als je mee wilt onderhandelen via WhatsApp:

 • We sturen niet meer dan 3 tot maximaal 5 berichten per week. Alleen tijdens de belangrijkste dagen van de onderhandelingen wellicht iets meer. Daarnaast sturen we je korte updates van de onderhandelingen.
 • Je kunt terugpraten, maar de enigen die dat zien zijn wij. Het is dus geen groepschat en je krijgt elkaars antwoord (en telefoonnummer) niet te zien.
 • Er kunnen maximaal 750 mensen mee onderhandelen via WhatsApp. Dus meld je snel aan voor onze WhatsApp community!
 • Op 9 maart ontvang je een bericht met een paar korte vragen. Onder andere of je lid bent van een van de bonden. Als je lid wilt worden van een van de bonden, meld je dan aan via helemaalvandezetijd.nl/lidworden
 • We nemen je input serieus mee, maar willen ook benadrukken dat we in het heetst van de onderhandelingen niet alle wensen kunnen realiseren.

Wil je geen berichten meer ontvangen? 

 • Stuur ‘RaboBonden UIT’ en je nummer wordt meteen uit de groep verwijderd.